Tomis Park® - Studio-uri Constanta - Cere Oferta
OFERTA DE TOAMNĂ 2019 - Discount 5% garantat pentru plata avans minim 80% din prețul apartamentului (*2 camere si 3 camere)
Suna acum
Primul pas către noua ta casă!

Despre Tomis Park

Poziționarea strategică a ansamblului rezidențial Tomis Park asigură accesul rapid la punctele de interes ale zonei. Proiectul dispune de o multitudine de proximități importante, precum: instituții de învățământ, spații de servicii și magazine, locuri variate de recreere și de petrecere a timpului liber.

Confort, destindere și siguranță

Unul dintre conceptele de bază ale Tomis Park este cel de a oferi clienților posibilitatea să își personalizeze și să își adapteze spațiile în care vor locui după bunul plac. În acest sens îți punem oferim un spațiu generos în care personalitatea familiei tale va avea ocazia să prindă viață.

Aici vei descoperi un loc plin de verdeață și culoare, amenajat în practic și util pentru desfășurarea diverselor activități în aer liber. Tomis Park are 7.300 mp de spații verzi unde te poți bucura de plimbări liniștitoare pe aleile înconjurate de arbori și flori. Totodată, în cadrul parcului poți să îți menții un stil de viață sănătos datorită locurilor amenajate pentru desfășurarea activităților sportive. Cei mici au spații destinate lor, parcul dispune de locuri de joacă dotate cu aparaturi pentru toate vârstele: de la bebelușii care abia descoperă lumea înconjurătoare și până la copiii care se trezesc dimineața pregătiți să răspundă cu „da” oricărei provocări.

Ansamblul rezidențial va fi construit în 3 etape de dezvoltare în care se vor realiza 683 unități locative și 921 locuri de parcare.

Prima etapă cea din zona de Nord va avea - 189 apartamente și 297 locuri de parcare

Etapa II - zona mediană- 252 apartamente și 303 locuri de parcare

Etapa III - zona de Sud- 242 apartamente și 321 locuri de parcare

Tipuri apartamente:

Puncte forte

  • Acces uşor şi rapid din orice parte a orașului
  • Locaţie liniştită şi sigură pentru familia ta
  • Locuri de parcare și parcare subterană
  • Acces uşor la spaţiile comerciale
  • Arhitectură modernă & investiţie de viitor

Str. Stefaniță Vodă, nr. 27, Constanta

0786 159 853Arata numarul

hello@tomispark.ro

Imaginile de pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea dezvoltatorului.
Tomis Park © 2019

Studio Constanta Apartament 2 Camere Constanta Apartament 3 Camere Constanta

Disclaimer: Materialele prezentate în acest website nu constituie parte dintr-un contract sau dintr-o ofertă. Toate drepturile legate de caracteristici, planurile locuințelor, ilustrații, imagini digitale, peisagistică sunt rezervate. Imaginile au rol exclusiv de prezentare și nu sunt realizate la scară reală. Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a face modificări pe parcursul dezvoltării proiectului fară un anunț prealabil, cu caracter public sau personal, datorită politicii de evaluare și îmbunătățire a noilor produse și materiale.